ABI Bank dhurata për pacientët e Pediatrisë

22/12/2017

ABI Bank në bashkëpunim me Drejtorinë e QSU “Nënë Tereza” organizuan një aktivitet festiv me rastin e festave të fundvitit me fëmijët që po kurohen këto ditë në shërbimin e Pediatrisë. Stafi i kësaj banke, shpërndau dhurata për pacientët tanë të vegjël dhe mundësoi organizimin e disa lojrave të ndryshme me animatorë profesionistë. Lodrat e ndryshme që u dhuruan dhe çastet gazmore me animatorët, u mirëpritën nga pacientët e vegjël dhe prindërit e tyre. Duke iu uruar fëmijëve shërim të shpejtë dhe festa të gëzuara, stafi i ABI Bank premtoi se edhe në ardhmen do të vazhdojë bashkëpunimin me spitalin Pediatrik të QSUT, për aktivitete të tjera bamirësie dhe edukative.

Faleminderit ABI Bank.

Posted in Lajme by admin qsut