Two Columns

With Pagination

Dr. Irma Hajdari, mjeke pediatre pranë Urgjencës pediatrike, QSUNT Çfarë është Gastroenteriti? Gastroenteriti është inflamacioni akut i stomakut dhe zorrëve që

Intervistë me D.SH.M Sonila Tomori, Mjek Psikiatër për fëmijë e adoleshentë pranë Shërbimit të Pediatrisë së Specialiteteve I, QSUNT. Thelbi i diagnozës së c

Dr. Andrin Tahiri, Shef Shërbimi i Toksikologjisë Klinike Si paraqitet situata e helmimeve kryesisht nga ushqimi gjatë kësaj periudhe ? Stina e verës është peri

Prof.Ass Loreta Kuneshka, mjeke dermatologe pranë Shërbimit të Pediatrisë së Specialiteteve 1 Me ardhjen e stinës së verës një nga patologjitë që shtohet në mos