Shërbimi i Hipertonisë dhe Mjekësisë Interne

Rreth Nesh

sherbimi-mjekesi-interne-hta  

Shërbimi i Mjekësisë Interne dhe HTA parandalon, diagnostikon dhe trajton një sërë sëmundjesh komplekse. Internistët e QSU “Nënë Tereza” janë të aftë veçanërisht në menaxhimin e pacientëve të cilët kanë patologji të padiferencuara dhe sëmundje shumë-sistemike. Internisti kujdeset për pacientët e hospitalizuar dhe ambulatorë dhe luan edhe një rol të madh në mësimdhënie dhe hulumtime shkencore. Për trajtimin e sëmundjeve të veçanta mjekët e Shërbimit të Mjekësisë Interne dhe HTA janë të specializuara në nënspecialitete të ndryshme mjekësore.

Mjekët që ju do të gjeni në Shërbimin e Mjekësisë Interne dhe HTA janë nga specialitet:

 • Kardiologji
 • Mjekësi e Kujdesit Intensiv
 • Endokrinologji
 • Gastroenterologji
 • Hematologji
 • Pulmonologji
 • Nefrologji
 • Rheumatologji

Shërbimet e Ofruara

Si patologji, Shërbimi i Mjekësisë Interne dhe HTA trajton:

 1. HTA primar
 2. HTA sekondar
 3. Sëmundjet renale të komplikuara
 4. Insuficenca kardiake kronike te dekompensuara
 5. Diabet Melitus te komplikuar
 6. Tromboemboli pulmonare
 7. Disritmite kardiake

Konsultat ambulatore:

Konsultat ambulatore kryhen çdo ditë, duke filluar në orën 10:00 pranë Qendrës së Konsultave  Ambulatore, sipas ndarjes më poshtë:

Mjeku Konsulent Ditët e Konsultave Orari
D.SH.M. Ergita Nelaj E Hënë 10.00-12.00
Dr. Irida Kecaj E Hënë 12.00-14.00
Prof. Margarita Gjata E Martë 10.00-14.00
Dr. Eneida Hoxha E Martë 12.00-14.00
Dr. Ledio Collaku E Mërkurë 10.00-12.00
Dr. Somida Kuka E Mërkurë 12.00-14.00
Dr. Ilir Gjermeni E Enjte 10.00-12.00
Dr. Irida Kecaj E Enjte 12.00-14.00
DDr. Eneida Hoxha E Premte 10.00-12.00
Dr. Ilir Gjermeni E Premte 12.00-14.00

Gjej shërbimin në hartë: