Shërbimi i Gastrohepatologjisë

Rreth Nesh

Shërbimi i Gastro-Hepatologjisë është një shërbim unikal në sistemin mjekësor në Republikën e Shqipërisë.

Si njësi në përbërje të qendrës spitalore universitare kryen funksionin e një qendre unike terciare për diagnostikimin dhe trajtimin e pacientëve në rang vendi dhe qendër sekondare për Tiranën dhe rrethinat e saj.

Gastroenterologjia dhe Hepatologjia është një degë e mjekësisë që merret me sëmundjet që prekin traktin tretës. Gama e patologjive të diagnostikuara dhe të trajtuara pranë Shërbimit të Gastrohepatologjisë është shumë e gjerë.

Sëmundjet që prekin traktin gastrointestinal përfshijnë organet nga goja në anus (ezofagun, stomakun, zorrët e holla, zorrët e trasha, mëlçinë, pankreasin dhe tëmthin).

Shërbimi i Gastroenterologjisë dhe Hepatologjisë përbëhet nga dy nën specialitete të veçanta siç janë gastroenterologjia dhe hepatologjia dhe mjekët prakticienë në këtë fushë të mjekësisë quhen Gastro-Hepatologë.

Shërbimet e ofruara dhe kabinetet që funksionojnë në këtë shërbim janë:

Kabineti i Endoskopisë Digjestive, Kabineti i Ekografisë Abdominale, Kabineti i Ekografisë Endoskopike (EUS), Biopsia e mëlçisë, Kabineti i mjekimit të hepatopative kronike dhe trajtimit me terapi biologjike.

Shërbimet e Ofruara

Shërbimi ambulator

Konsultat ambulatore kryhen çdo ditë duke filluar në orën 10:00 pranë Kabinetit të Konsultave në QSUNT, sipas grafikut më poshtë:

Mjeket Ditët Orari
Prof. Bledar Kraja E Hënë 10.00 – 12.00
Prof.Ass. Jovan Basho 12.00 – 14.00
Dr. Marsela Sina E Martë 10.00 – 12.00
Prof.Ass. Adriana Babameto 12.00 – 14.00
Prof. Ilir Bibolli E Mërkurë 10.00 – 12.00
Dr. Edite Sadiku 12.00 – 14.00
Dr. Liri Hoxha E Enjte 10.00 – 12.00
Dr. Jovan Basho 12.00 – 14.00
D.SH.M. Irgen Tafaj E Premte 10.00 – 12.00

( Java e pare dhe e trete e muajit)

Dr. Stela Taçi 12.00 – 14.00

( Java e pare dhe e trete e muajit)

Dr. Eva Kuçi 10.00 – 12.00

( Java e dyte dhe e katert e muajit)

Prof.Ass. Floreta Kurti 12.00 – 14.00

( Java e dyte dhe e katert e muajit)

 

Gjej shërbimin në hartë: