Shërbimi i Dermatologjisë

Rreth nesh

Shërbimi i Dermatologjisë është i vetmi shërbim i specializuar për trajtimin e sëmundjeve infektive të lëkurës. Në këtë shërbim hospitalizohen dhe trajtohen të sëmurë me patologji të rënda të cilët kanë nevojë për ndjekje spitalore. Në vitin 2010 është hartuar me profesionalizëm “Udhërrëfyesi i protokolleve të trajtimit të sëmundjeve dermatologjike”.

Shërbimet e Ofruara

Në këtë shërbim ofrohen konsulta dhe hospitalizim i pacientëve me sëmundje  të lëkurës dhe mukozave. Disa prej ekzaminimeve të kryera në këtë shërbim janë:

  1. Dermatoskopi
  2. Biopsi e lëkurës
  3. Heqja e formacioneve kutane beninje me mikrokirurgji

Proçedurat që realizohen në këtë shërbim:

  • Mikrokirurgjia
  • Fototerapia
  • Kryoterapia

Konsultat ambulatore:

Ditët Ora
Prof. Ermira Vasili E Hënë 10:00-12:00
D.SH.M.Monika Fida 12:00-14:00
Ass.Prof. Entela Shkodrani E Martë 10:00-12:00
D.SH.M.Alert Xhaja 12:00-14:00
D.SH.M. Etleva Jorgaqi E Mërkurë 10:00-12:00
Dr. Artan Dafa 12:00-14:00
D.SH.M. Violeta Dajci E Enjte 10:00-14:00
D.SH.M. Migena Vargu E Premte 10:00-12:00
Dr. Artan Dafa 12:00-14:00