Telefon : 00355 4 2349233

Urgjenca (për Tiranën) : 00355 4 2222235

Rruga e Dibrës, Nr. 372, Tiranë (Shiko ku gjendet në hartë)

Rezervimet e Konsultave Ambulatore (e hënë - e premte) : 0800 28 28 (vetëm nga numër fiks) 00355 4 2349217

Kreu > Aktivitete > Tetori Rozë – Sensibilizim me pacientët e Spitalit Onkologjik

Tetori Rozë – Sensibilizim me pacientët e Spitalit Onkologjik

Në kuadër të Tetorit Rozë, muajit të Sensibilizimit në Luftën kundër Kancerit të Gjirit, në Spitalin Onkologjik në Qendrën Spitalore Universitare “Nënë Tereza”, stafi mjekësor dhe pacientët e këtij shërbimi në aleancën e tyre për të luftuar këtë sëmundje, kanë mbjellë lule.

 

Mbjellja e luleve u realizua nga stafi mjekësor, mjekë, infermierë, punonjës socialë, pacientë dhe staf drejtues të QSUT. Muaji tetor në mbarë botën është muaji i sensibilimit për luftën kundër kancerit të gjirit dhe synon të ndërgjegjësojë të gjitha femrat rreth kësaj sëmundjeje dhe rëndësisë së diagnostikimit në fazat fillestare të saj.

 

Aktiviteti u zhvillua në oborrin e brendshëm të hollit të Spitalit Onkologjik dhe do të ndiqet nga aktivitete të tjera, që priten të zhvillohen gjatë ditëve në vazhdim.


Rezervo Konsultën Ambulatore Rezervo
Konsultën
Ambulatore
Na ndiqni në Facebook