Telefon : 00355 4 2349233

Urgjenca (për Tiranën) : 00355 4 2222235

Rruga e Dibrës, Nr. 372, Tiranë (Shiko ku gjendet në hartë)

Rezervimet e Konsultave Ambulatore (e hënë - e premte) : 0800 28 28 (vetëm nga numër fiks) 00355 4 2349217

Kreu > Aktivitete > Tetori Rozë- Sensibilizim me gratë e Krrabës

Tetori Rozë- Sensibilizim me gratë e Krrabës

Në kuadër të Tetorit Rozë, muajit të Ndërgjegjësimit në Luftën Kundër Kancerit të Gjirit Sektori Psiko-Social i Qendrës Spitalore Universitare “Nënë Tereza” në bashkëpunim me Gjysmëhënën Shqiptare, Bashkinë e Tiranës si dhe përfaqësues të pushtetit vendor të Njësisë Administrative Krrabë, organizuan një aktivitet ndërgjegjësues me gratë e zonës, në Qendrën Shëndetësore Krrabë. Gjatë aktivitetit, banoret u informuan mbi rëndësinë e ekzaminimeve fizike dhe imazherike të gjirit. Një rëndësi e veçantë iu kushtua edhe informimit mbi diagnostikimin e hershëm të kancerit të gjirit dhe rëndësinë e tij në shpëtimit e jetës së grave. Gratë pjesëmarrëse e ndoqën me shumë interes këtë aktivitet.


Rezervo Konsultën Ambulatore Rezervo
Konsultën
Ambulatore
Na ndiqni në Facebook