Telefon : 00355 4 2349233

Urgjenca (për Tiranën) : 00355 4 2222235

Rruga e Dibrës, Nr. 372, Tiranë (Shiko ku gjendet në hartë)

Rezervimet e Konsultave Ambulatore (e hënë - e premte) : 0800 28 28 (vetëm nga numër fiks) 00355 4 2349217

Kreu > Aktivitete > Të parandalosh është më mirë sesa të kurosh një sëmundje

Të parandalosh është më mirë sesa të kurosh një sëmundje

Në kuadër të muajit të sensibilizimit në luftën kundër kancerit të gjirit, Qendra Spitalore Universitare “Nënë Tereza”, ka nisur një sërë aktivitetesh për të sensibilizuar gratë në parandalimin e sëmundjes së kancerit të gjirit, një sëmundje, e cila nëse diagnostikohet në fillimet e saj është më shumë e kurueshme, sesa nëse kapet në fazat e avancuara.

 

Për këtë, në hollin e spitalit Onkologjik në QSUT, u shpërndanë fjongo rozë, simboli i sensibilizmit për diagnostikimin e hershëm të kësaj sëmundjeje si dhe u shpërndanë fletëpalosje me informacion të detajuar rreth diagnostikimit, kurimit dhe parandalimit në fazat e para.


Rezervo Konsultën Ambulatore Rezervo
Konsultën
Ambulatore
Na ndiqni në Facebook