Telefon : 00355 4 2349233

Urgjenca (për Tiranën) : 00355 4 2222235

Rruga e Dibrës, Nr. 372, Tiranë (Shiko ku gjendet në hartë)

Rezervimet e Konsultave Ambulatore (e hënë - e premte) : 0800 28 28 (vetëm nga numër fiks) 00355 4 2349217

Kreu > Lajme > Stafet multidisiplinare: Pjesë e axhendave javore në shërbimet e QSUT

Stafet multidisiplinare: Pjesë e axhendave javore në shërbimet e QSUT

Stafet multidisipilinare në QSUT janë një domosdoshmëri për cilësinë e shërbimit. Tashmë ato janë pjesë e axhendave javore në shërbimet e QSUT.

 

I tillë ishte dhe Stafi i kësaj jave ndërmjet Neurokirurgëve – Neurologëve – Neuroimazheristëve – Radionkologëve – Endokrinologëve – Radiokirurgëve si dhe me specializantë të këtyre specialiteteve. Gjatë këtij takimi të stafit u diskutuan rastet me Adenomë të Hipofizës dhe u prezantuan rezultatet e pacientëve të parë të trajtuar me Radiokirurgji tek Uniteti X Knife.Rezervo Konsultën Ambulatore Rezervo
Konsultën
Ambulatore
Na ndiqni në Facebook