Telefon : 00355 4 2349233

Urgjenca (për Tiranën) : 00355 4 2222235

Rruga e Dibrës, Nr. 372, Tiranë (Shiko ku gjendet në hartë)

Rezervimet e Konsultave Ambulatore (e hënë - e premte) : 0800 28 28 (vetëm nga numër fiks) 00355 4 2349217

Rreth Nesh

sherbimi-orl

Shërbimi ORL në QSUT është pika përfundimtare referuese dhe i vetmi në Shqipëri për menaxhimin e shumë sëmundjeve të Veshit-Hundës-Fytit.


Konsultat dhe ndërhyrjet kirurgjikale në këtë shërbim variojnë nga vizitat mjekësore të specializuara, ekzaminimet e ndryshme ORL (si audiometria, tympanometria, ABR, etj), duke vazhduar me interventet kirurgjikale rutinë (si adenotonsilektomia e septoplastika), heqjen e trupave të huaj (ezofagoskopia dhe bronkoskopia rigide me heqje të trupave të huaj në Shqipëri kryhet vetëm në këtë shërbim në QSUT), dhe më tej duke kryer dhe ndërhyrjet kirurgjikale të kategorisë së parë (si sëmundjet onkologjike, kirurgjinë e veshit, etj).


Rreth aktivitetit të shërbimit:


  • Në repartin e konsultave kryhen rreth 2700 konsulta të specializuara në vit.
  • Në bllokun operator realizohen rreth 2000 intervente të ndryshme kirurgjikale çdo vit.
  • Shërbimi i urgjencës ORL mbulon 24/24 orë dhe 7/7 ditë urgjencat ORL të Tiranës dhe të gjithë Shqipërisë.

Rezervo Konsultën Ambulatore Rezervo
Konsultën
Ambulatore
Na ndiqni në Facebook