Telefon : 00355 4 2349233

Urgjenca (për Tiranën) : 00355 4 2222235

Rruga e Dibrës, Nr. 372, Tiranë (Shiko ku gjendet në hartë)

Rezervimet e Konsultave Ambulatore (e hënë - e premte) : 0800 28 28 (vetëm nga numër fiks) 00355 4 2349217

Shërbimi i Okulistikës

okulistika 1 originalShërbimi i okulistikës është themeluar si shërbim universitar sëbashku me ORL në vitin 1957. Prej themelimit të tij dhe në vazhdim në shërbim kanë dhënë kontributin e tyre figura të rëndësishme të mjekësisë shqiptare si Prof. Kristo Kristidhi, në atë kohë shef i shërbimit, funksion që e ushtroi deri në vitin 1969, Prof. Besim Zyma, në cilësinë e shefit të departamentit dhe shumë specialistë të tjerë.

Kanë drejtuar shërbimin e okulistikës ndër vite:

1969 – 1973 Doc. Andrea Aroni

1973 – 1988 Dr. Ylli Shtylla

1988 – 2005 Prof. Sulejman Zhugli

2005 – 2007 Prof.Ass. Pajtim Lutaj

2007 – në vazhdim D.Sh.M. Vilma Mema

Stafi mjekësor sot:

D.Sh.M. Vilma Mema

Prof.Ass. Pajtim Lutaj

Prof.Ass. Ali Tonuzi

D.Sh.M. Arjeta Grezda

Dr. Amarildo Belshi

Dr. Anila Monka

Dr. Alketa Tandili

Dr. Eneda Rustemi

Dr. Veli Tagani

Dr. Eralda Leci

Dr. Matilda Lalaj

Dr. Ilir Arapi

Rezervo Konsultën Ambulatore Rezervo
Konsultën
Ambulatore
Na ndiqni në Facebook