Telefon : 00355 4 2349233

Urgjenca (për Tiranën) : 00355 4 2222235

Rruga e Dibrës, Nr. 372, Tiranë (Shiko ku gjendet në hartë)

Rezervimet e Konsultave Ambulatore (e hënë - e premte) : 0800 28 28 (vetëm nga numër fiks) 00355 4 2349217

Rreth Nesh

sherbim-pediatri-2

Shërbimi i Sëmundjeve Pediatrike Gastroenterohepatologjike dhe Neurologjike (Shërbimi i Specialiteteve të Pediatrisë Nr.2) përfshin tre specialitete: Neurologji, Endokrinologji, Gastrohepatologji dhe Sëmundje Metabolike.


Pranë këtij Shërbimi shtrohen fëmijë nga të gjitha këto specialitete dhe të tjerë dhe kryhen konsultat e ambulatorëve në bazë të sistemit të referimit sipas ditëve përkatëse për çdo mjek.


Shefi i Shërbimit është Prof. Paskal Cullufi.

Rezervo Konsultën Ambulatore Rezervo
Konsultën
Ambulatore
Na ndiqni në Facebook