Telefon : 00355 4 2349233

Urgjenca (për Tiranën) : 00355 4 2222235

Rruga e Dibrës, Nr. 372, Tiranë (Shiko ku gjendet në hartë)

Rezervimet e Konsultave Ambulatore (e hënë - e premte) : 0800 28 28 (vetëm nga numër fiks) 00355 4 2349217

Rreth Nesh

sherbimi-mjekesi-interne-hta

Shërbimi i Mjekësisë Interne dhe HTA parandalon, diagnostikon dhe trajton një sërë sëmundjesh komplekse. Internistët e QSU “Nënë Tereza” janë të aftë veçanërisht në menaxhimin e pacientëve të cilët kanë patologji të padiferencuara dhe sëmundje shumë-sistemike. Internisti kujdeset për pacientët e hospitalizuar dhe ambulatorë dhe luan edhe një rol të madh në mësimdhënie dhe hulumtime shkencore. Për trajtimin e sëmundjeve të veçanta mjekët e Shërbimit të Mjekësisë Interne dhe HTA janë të specializuara në nënspecialitete të ndryshme mjekësore.


Mjekët që ju do të gjeni në Shërbimin e Mjekësisë Interne dhe HTA janë nga specialitet:


  • Kardiologji
  • Mjekësi e Kujdesit Intensiv
  • Endokrinologji
  • Gastroenterologji
  • Hematologji
  • Pulmonologji
  • Nefrologji
  • Rheumatologji

Rezervo Konsultën Ambulatore Rezervo
Konsultën
Ambulatore
Na ndiqni në Facebook