Telefon : 00355 4 2349233

Urgjenca (për Tiranën) : 00355 4 2222235

Rruga e Dibrës, Nr. 372, Tiranë (Shiko ku gjendet në hartë)

Rezervimet e Konsultave Ambulatore (e hënë - e premte) : 0800 28 28 (vetëm nga numër fiks) 00355 4 2349217

Rreth Nesh

sherbimi-kirurgji-vaskulare

Shërbimi i Kirurgjisë Vaskulare në QSUT është specializuar në trajtimin patologjive të enëve të gjakut. Kirurgët vaskulare punojnë për të rivendosur rrjedhën e gjakut në një zonë të trupit pas traumave apo sëmundjeve të tjetra problematike të enëve të gjakut. Si me të gjitha specialitetet tona kirurgjikale, ne mbetemi të fokusuar në cilësinë e shërbimit. Stafi i shërbimit bashkëpunon me një ekip të shquar specialistësh të Universitetit të Mjekësisë, kardiologë, kirurgë e radiologë. Bashkëpunimet e mjekëve kanë promovuar produktivitet akademik dhe klinik që përfshin teknika të reja dhe të përmirësuara për diagnostikimin dhe trajtimin e sëmundjeve të enëve të gjakut.

Rezervo Konsultën Ambulatore Rezervo
Konsultën
Ambulatore
Na ndiqni në Facebook