Telefon : 00355 4 2349233

Urgjenca (për Tiranën) : 00355 4 2222235

Rruga e Dibrës, Nr. 372, Tiranë (Shiko ku gjendet në hartë)

Rezervimet e Konsultave Ambulatore (e hënë - e premte) : 0800 28 28 (vetëm nga numër fiks) 00355 4 2349217

Rreth Nesh


Shërbimi i Dermatologjisë-Venerologjisë është i vetmi shërbim i specializuar për trajtimin e sëmundjeve infektive të lëkurës me një kapacitet prej 40 shtretërish, 30 prej të cilëve shërbejnë për të rriturit dhe 10 shtretër për moshën pediatrike. Në këtë shërbim hospitalizohen dhe trajtohen të sëmurë me patologji të rënda të cilët kanë nevojë për ndjekje spitalore. Në vitin 2010 është hartuar me profesionalizëm “Udhërrëfyesi i protokolleve të trajtimit të sëmundjeve dermatologjike”.


Ndër figurat e rëndësishme të mjekësisë Shqiptare të cilët kanë punuar dhe kanë dhënë kontribut pranë këtij shërbimi kanë qenë Prof. Kadri Kërçiku, Prof. Shyqyri Basha, Prof. Mantho Nakuçi, Prof. Florika Ndoni, Prof. Fabiola Ndoni.


Stafi i shërbimit:


Në strukturën e shërbimit të dermatologjisë punojnë:


  • 9 mjekë (4 mjekë pedagogë dhe 5 ordinatorë)
  • 1 kryeinfermiere, 12 infermierë terapie dhe 6 sanitare.

Personeli mjekësor:


Prof.Ass. Ermira Vasili

Dr. Alert Xhaja

Dr. Artan Dafa

D.Sh.M. Entela Shkodrani (Haxhiymeri)

D.Sh.M. Etleva Jorgaqi (Cekici)

D.Sh.M. Loreta Kuneshka

Dr. Migena Vargu

Dr. Monika Fida

Dr. Violeta Dajci

Rezervo Konsultën Ambulatore Rezervo
Konsultën
Ambulatore
Na ndiqni në Facebook