Telefon : 00355 4 2349233

Urgjenca (për Tiranën) : 00355 4 2222235

Rruga e Dibrës, Nr. 372, Tiranë (Shiko ku gjendet në hartë)

Rezervimet e Konsultave Ambulatore (e hënë - e premte) : 0800 28 28 (vetëm nga numër fiks) 00355 4 2349217

Rreth Nesh

Shërbimi Alergologjisë


Shërbimi i Alergologjisë & Imunologjisë Klinike funksionon si shërbim spitalor me një kapacitet prej 22 shtretërish dhe shërbim konsultash ambulatore prej vitit 1971. Ndër patologjitë më të rëndësishme që trajtohen pranë këtij shërbimi janë astma bronkiale, riniti alergjik, sinusitis, vaskuliti, polipoza nazale, dermatitis etj.


Në rutinën e përditshme shërbimi ka implementuar përdorimin e protokolleve të diagnostikimit dhe të mjekimit të patologjive alergjike të bazuara dhe pështatura nga stafi ynë në përputhje me udhërrëfyesit ndërkombëtar, si Udhëzuesit e GINA, Iniciativa Globale për Astmën (Global Initiative For Asthma) EAACI, Akademia Europiane e Alergjisë dhe Imunologjisë Klinike (European Academy of Allergy and Clinical Immunology) WAO, Organizata Botërore e Alergjisë 2012 (World Allergy Organization, 2012).


Stafi mjekësor i shërbimit:


Prof. Alfred Priftanji

Dr. Eris Mesonjesi

Prof.Ass. Ervin Mingomataj

Prof.Ass. Etleva Qirko (Loloci)

D.Sh.M. Mehmet Hoxha

Rezervo Konsultën Ambulatore Rezervo
Konsultën
Ambulatore
Na ndiqni në Facebook