Telefon : 00355 4 2349233

Urgjenca (për Tiranën) : 00355 4 2222235

Rruga e Dibrës, Nr. 372, Tiranë (Shiko ku gjendet në hartë)

Rezervimet e Konsultave Ambulatore (e hënë - e premte) : 0800 28 28 (vetëm nga numër fiks) 00355 4 2349217

Rreth Nesh

Shërbimi i Djegies - Plastika

Ky shërbim është themeluar në shtator të vitit 1973 dhe është shërbim unik në vend. Shërbimi shërben gjithashtu si bazë formimi për kualifikimin e mjekëve kirurgë të spitaleve rajonale. Rruga që ndjek pacienti është ajo e trajtimit paraprakisht në spitalet rajonale e më pas vjen në QSUT për trajtim më të kualifikuar.


Struktura e Shërbimit përbëhet nga 35 shtretër prej të cilëve 24 në pavijon dhe 11 në terapinë intensive.


Katër sektorët kryesorë janë:


  • Reanimacioni
  • Salla e Operacionit
  • Pavijoni
  • Urgjenca

Rezervo Konsultën Ambulatore Rezervo
Konsultën
Ambulatore
Na ndiqni në Facebook