Telefon : 00355 4 2349233

Urgjenca (për Tiranën) : 00355 4 2222235

Rruga e Dibrës, Nr. 372, Tiranë (Shiko ku gjendet në hartë)

Rezervimet e Konsultave Ambulatore (e hënë - e premte) : 0800 28 28 (vetëm nga numër fiks) 00355 4 2349217

Shërbimet e Ofruara

Ky Shërbim operon me diagnozë primare “Dipendencë Alkoolike” në bazë të Protokollit Klinik ICD10 i Formatit HUDOLIN:


  • Diagnostikim
  • Detoksifikim të moderuar, nxjerrja në Abstinencë të Kondicionuar
  • Dominim i krizave të Abstinencës Alkoolike
  • Psikoterapia klinike
  • Ndjekje e psikoterapisë post-klinike për pacientët e trajtuar


Për diagnozat e dyfishta dhe diagnozat e asociuara janë koordinuar konsulta me shërbimet e Neurologjisë, Psikiatrisë, Gastrohepatologjisë, Kardiologjisë, Infektivit, Nefrologjisë, dhe Sektorin Psikosocial pranë QSUT.


Shërbimi ambulator


Konsultat ambulatore kryhen çdo të Hënë dhe të Premte në ambientet e klinikës.


Ditët

Vendi

Orari

E Hënë

Në Klinikë

11:00-13:00

E Premte

Në Klinikë

12:00-14:00

Kontakt:


+ 355 (4) 2349542 shërbimi (24h/24)


Klinika Trajtuese e Varësisë Alkoologjike ndodhet ne territorin e Psikiatrisë (ish Psikiatria Infantile).
Gjej shërbimin në hartë:Rezervo Konsultën Ambulatore Rezervo
Konsultën
Ambulatore
Na ndiqni në Facebook