Telefon : 00355 4 2349233

Urgjenca (për Tiranën) : 00355 4 2222235

Rruga e Dibrës, Nr. 372, Tiranë (Shiko ku gjendet në hartë)

Rezervimet e Konsultave Ambulatore (e hënë - e premte) : 0800 28 28 (vetëm nga numër fiks) 00355 4 2349217

Të punosh me ne


Kreu > Rreth nesh > Të punosh me ne

Të punosh me ne

Një mision i përbashkët

 

Të punosh në QSUT do të thotë së pari të përmbushësh një mision, një përpjekjë të pakursyer për të bërë një ndryshim domethënës në jetën e dikujt duke shërbyer me profesionalizëm, mirësi dhe shumë përkushtim.

 

QSUT i shërben këtij misioni duke ofruar mundësinë e përmirësimit dhe rritjes së aftësive të punonjësve të saj, mundësi të shumta të zhvillimit të karrierës dhe edukimit të vazhdueshëm profesional.

 

Është e rëndësishme që stafi ynë të jetë i motivuar për të arritur ato qëllime të cilat do të ndihmonin progresin e tyre individual dhe përmirësimin e shërbimit të spitalit.
 
Eshtë e rëndësishme për ne të nxisim dhe mbajmë gjallë dëshirën e fortë për arritje, frymën e punës në grup, të menduarit në mënyrë të pjekur dhe të sjellurit në respekt të etikës profesionale.
 
Është e rëndësishme për ne të nxisim dhe mbajmë gjallë dinamizmin, përgjegjshmërinë, mirësjelljen dhe integritetin.
 
Është e rëndësihme për ne të ndjehet se duke i shërbyer misionit tonë të madh jemi në të njëjtën kohë duke ndihmuar dhe shpërblyer veten.

Rezervo Konsultën Ambulatore Rezervo
Konsultën
Ambulatore
Na ndiqni në Facebook