Telefon : 00355 4 2349233

Urgjenca (për Tiranën) : 00355 4 2222235

Rruga e Dibrës, Nr. 372, Tiranë (Shiko ku gjendet në hartë)

Rezervimet e Konsultave Ambulatore (e hënë - e premte) : 0800 28 28 (vetëm nga numër fiks) 00355 4 2349217


Kreu > Rreth nesh > Si të mbërrini në QSUT

Si të mbërrini në QSUT

 

Qendra Spitalore Universitare “Nënë Tereza”

Adresa: Rruga e Dibrës, Nr. 372, Tiranë

Rruga e sugjeruar (1)

 • Muzeu Historik Kombëtar, Sheshi Skënderbej, Tiranë, Shqipëri
 • Ecni prej Rrugës “Urani Pano” drejt  veriut përgjatë  Bulevardit  Zogu I, 400m
 • Kthehuni  djathtas përgjatë rrugës  “Dervish Hatixhe”, 170m
 • Kthehuni  djathtas në rrugën e Barrikadave, 400 m
 • Kthehuni  majtas  dhe ecni përgjatë Rrugës  së Dibrës,  1.7 km
 • Mbërritja, Qendra Spitalore Universitare “Nënë Tereza”  në të djathtë.

Mund të përdorni këto linja urbane:

 • Kombinat- Kinostudio
 • Qendër-Tufinë
 • Qendër-Babrru

Rruga e sugjeruar (2)

 • Muzeu Historik Kombëtar, Sheshi Skënderbej, Tiranë, Shqipëri
 • Ecni prej Rrugës “Urani Pano” drejt  veriut përgjatë  Bulevardit  Zogu I, 700m
 • Kthehuni  djathtas në rrugën  “Reshit Petrela”, 350m
 • Vazhdoni përgjatë rrugës “Ferit Xhajko”, 850m
 • Kthehuni  majtas  dhe ecni përgjatë rruges  së Dibrës, 450m
 • Mbërritja, Qendra Spitalore Universitare “Nënë Tereza”  në të djathtë.

Mund të përdorni këto linja urbane:

 • Kombinat- Kinostudio
 • Qendër-Tufinë
 • Qendër-Babrru

 

Shërbimi i Pediatrisë

Adresa: QSUT, Tiranë

Rruga e sugjeruar

 •  Pallati i Brigadave, Tiranë, Shqipëri
 • Vazhdoni drejt rrugës Skerdilajd Llagami përgjatë rrugës së Elbasanit, Veriperëndim në E852 (Rruga Elbasanit), 1.8km
 • Kthehuni djathtas në Bulevardin Bajram Curri (Unaza) 1.0km
 • Kthehuni majtas në rrugën “Arkitekt Kasëmi”, 400m
 • Vazhdoni drejt në rrugën Bardhyl, 400m
 • Kthehuni djathtas në rrugën  “Kongresi i Manastirit”, 450m
 • Mbërritja në QSUT, Shërbimi i Pediatrisë, në të majtë.

Mund të përdorni këto linja urbane:

 • Qendër-Sauk
 • Unaza

 

Spitali i Neurokirurgjisë “Profesor Kurti”

Adresa: Rruga Kongresi i Manastirit, QSUT, Tiranë

Spitali i Psikiatrisë “Xhavit Gjata”

Adresa: Rruga Besim Zyma, QSUT, Tiranë

Shërbimi i Neurologjisë

Adresa: QSUT, Tiranë

Rruga e sugjeruar

 • Pallati i Brigadave, Tiranë, Shqipëri
 • Vazhdoni drejt rrugës Skerdilajd Llagami përgjatë rrugës së Elbasanit, Veriperëndim në E852 (Rruga Elbasanit), 1.8km
 • Kthehuni djathtas në Bulevardin Bajram Curri (Unaza) 1.0km
 • Kthehuni majtas në rrugën “Arkitekt Kasemi”, 400m
 • Vazhdoni drejt në rrugën Bardhyl, 400m
 • Kthehuni djathtas në rrugën  “Kongresi i Manastirit”, 500m
 • Mbërritja në QSUT, Psikiatri, Neurologji, Neurokirurgji, në të majtë.
Rezervo Konsultën Ambulatore Rezervo
Konsultën
Ambulatore
Na ndiqni në Facebook