Telefon : 00355 4 2349233

Urgjenca (për Tiranën) : 00355 4 2222235

Rruga e Dibrës, Nr. 372, Tiranë (Shiko ku gjendet në hartë)

Rezervimet e Konsultave Ambulatore (e hënë - e premte) : 0800 28 28 (vetëm nga numër fiks) 00355 4 2349217

Projekte


Kreu > Rreth nesh > Projekte

Projekte

QSUT synon të përmirësoje sigurinë e pacientit, të rrisë efikasitetin duke krijuar mjedisin e përshtatshëm të shërimit dhe t’i sigurojë personelit mjedisin e dëshiruar të punës. QSUT i shërben mijëra qytetarëve dhe duhet dizenjuar në përputhje me pritshmëritë e tyre.
 
Duke punuar së bashku, ne kërkojmë koncepte të reja dhe alternative duke i dhënë formë funksionalitetit të dëshiruar të një spitali modern.

Rezervo Konsultën Ambulatore Rezervo
Konsultën
Ambulatore
Na ndiqni në Facebook