Telefon : 00355 4 2349233

Urgjenca (për Tiranën) : 00355 4 2222235

Rruga e Dibrës, Nr. 372, Tiranë (Shiko ku gjendet në hartë)

Rezervimet e Konsultave Ambulatore (e hënë - e premte) : 0800 28 28 (vetëm nga numër fiks) 00355 4 2349217

Kontaktoni Marrëdhëniet me Publikun


Kreu > Rreth nesh > Na Kontaktoni > Kontaktoni Marrëdhëniet me Publikun

Kontaktoni Marrëdhëniet me Publikun

Qendra Spitalore Universitare “Nënë Tereza”
Rruga e Dibrës, Nr. 372, Tiranë

Numri i telefonit +355 4 2349233

 

Marrëdhëniet me publikun janë një përgjegjësi e vazhdueshme e të gjithë punonjësve të QSUT.

 

Ky interesim dhe kjo përgjegjësi nënkupton ndërtimin dhe ruajtjen e besimit të publikut në ndershmërinë dhe efektivitetin e shërbimit publik dhe atij të kujdesit shëndetësor në veçanti.

 

Për të ndihmuar në çdo kërkesë, vërejtje apo shqetësim, ju lutemi të lidheni me:

 

Marrëdhëniet me Pacientët dhe Publikun
+355 4 2349233
(e hënë-e enjte 08:00-16:30)
(e premte 08:00-14:00)

 

Marrëdhëniet me mediat
+355 4 2349551
(e hënë-e enjte 08:00-16:30)
(e premte 08:00-14:00)

 

Burimet Njerëzore
+355 4 2349250
(e hënë-e enjte 08:00-16:30)
(e premte 08:00-14:00)

 

Sektori Psikosocial
+355 4 2349611
(e hënë-e enjte 08:00-16:30)
(e premte 08:00-14:00)

Rezervo Konsultën Ambulatore Rezervo
Konsultën
Ambulatore
Na ndiqni në Facebook