Telefon : 00355 4 2349233

Urgjenca (për Tiranën) : 00355 4 2222235

Rruga e Dibrës, Nr. 372, Tiranë (Shiko ku gjendet në hartë)

Rezervimet e Konsultave Ambulatore (e hënë - e premte) : 0800 28 28 (vetëm nga numër fiks) 00355 4 2349217

Na Kontaktoni


Kreu > Rreth nesh > Na Kontaktoni

Na Kontaktoni

Qendra Spitalore Universitare “Nënë Tereza”
Rruga e Dibrës, Nr. 372, Tiranë

Numri i telefonit +355 4 2349233

 

Shërbimi Urgjencës së Sëmundjeve të Brendshme
Spitali i Urgjencave
+355 4 2349178

 

Shërbimi i Urgjencës Pediatrike
+355 4 2349444

 

Shërbimi i Toksikologjisë
+355 4 2349175

 

Klinika e Trajtimit të Varësisë Alkoologjike
+355 4 2349215

 

Shërbimi i Konsultave të Përgjithshme
+355 4 2349502
+355 4 2349504

 

Marrëdhëniet me Pacientët dhe Publikun
+355 4 2349233
(e hënë-e enjte 08:00-16:30)
(e premte 08:00-14:00)

 

Marrëdhëniet me mediat
+355 4 2349551
(e hënë-e enjte 08:00-16:30)
(e premte 08:00-14:00)

Rezervo Konsultën Ambulatore Rezervo
Konsultën
Ambulatore
Na ndiqni në Facebook