Telefon : 00355 4 2349233

Urgjenca (për Tiranën) : 00355 4 2222235

Rruga e Dibrës, Nr. 372, Tiranë (Shiko ku gjendet në hartë)

Rezervimet e Konsultave Ambulatore (e hënë - e premte) : 0800 28 28 (vetëm nga numër fiks) 00355 4 2349217

Kreu > Lajme > QSUT: Në pritje të fillimit të projekteve të mëdha

QSUT: Në pritje të fillimit të projekteve të mëdha

Në pritje të fillimit të projekteve të mëdha për rehabilitimin e Spitalit të Sëmundjeve të Brendshme dhe Bllokut Operator për Kirurgjitë në Spitalin e ri, puna vazhdon me mirëmbajtjen sistematike dhe përmirësimin e pandalshëm të kushteve në të cilat ofrohet shërbimi mjekësor në QSUT.

 

Kemi shumë për të bërë dhe kemi plane të qarta se ku duam të arrijmë! Së bashku me stafin mjekësor, infermieror, me ekipin e mirëmbajtjes, por dhe me ndihmën e pacientëve dhe familjarëve po ndryshojmë çdo ditë kulturën e shërbimit në Qendrën Spitalore më të madhe në vend.Rezervo Konsultën Ambulatore Rezervo
Konsultën
Ambulatore
Na ndiqni në Facebook