Telefon : 00355 4 2349233

Urgjenca (për Tiranën) : 00355 4 2222235

Rruga e Dibrës, Nr. 372, Tiranë (Shiko ku gjendet në hartë)

Rezervimet e Konsultave Ambulatore (e hënë - e premte) : 0800 28 28 (vetëm nga numër fiks) 00355 4 2349217

Shërbimi në Dhomë

Shërbimi në Dhomë

Dhomat e pacientëve janë të pajisura me facilitetet e nevojshme për t’ju mundësuar shërbim spitalor profesional dhe të rehatshëm.

 

Infermierja e pavionit do t’ju tregojë dhe njohë me dhomën tuaj, do t’ju udhëzojë mbi mënyrën e funksionimit dhe shërbimet e përfshira dhe do t’ju përgjigjet për çdo pyetje që ju mund të keni për dhomën apo shërbimin në dhomë.

 

Njëkohësisht me sistemimin tuaj, infermierja e shërbimit do të njihet me nevojat dhe kërkesat që mund të keni, do të angazhohet për plotësimin e tyre duke u siguruar për qetësinë tuaj fizike e psiqike.

 

Dhoma e pacientit

 

Dhoma juaj është e pajisur me:

 

  • Krevatin me specifikat sipas shërbimit;
  • Çarçafë, shtrojë dhe mbulojë;
  • Batanije;
  • Shapka dhe Pizhame.

Pacientëve u ofrohet shërbimi me materiale të buta në bazë të pavionit në të cilin ai ndodhet.

 

Në shërbimet e urgjencave, kirurgjive, reanimacioneve dhe ato të sëmundjeve pediatrike shërbehet sa herë të jetë e nevojshme ndërrimi i çarçafëve dhe materialeve të tjera, në pavionet e tjera si rregull ndërrimi i përgjithshëm kryhet dy herë në javë dhe në raste të veçanta ndërrimi përcaktohet nga kryeinfermieri i pavionit.

 

Stafi ynë do të kujdeset çdo ditë për higjenën dhe pastrimin e dhomës ku do të qëndroni dhe në raste të veçanta sa herë gjykohet e nevojshme.

 
 

Për të ndihmuar në çdo kërkesë, vërejtje apo shqetësim lidhur me shërbimin në dhomë dhe kushtet higjenike kontaktoni këta numra:

 

Zyra e Cilësisë dhe Shërbimit Spitalor
+355 4 23492356
(e hënë-e enjte 08:00-16:30)
(e premte 08:00-14:00)

 

Marrëdhëniet me Pacientët dhe Publikun
+355 4 2349233
(e hënë-e enjte 08:00-16:30)
(e premte 08:00-14:00)

Rezervo Konsultën Ambulatore Rezervo
Konsultën
Ambulatore
Na ndiqni në Facebook