QSUT

Telefon : 00355 4 2349233

Urgjenca (për Tiranën) : 00355 4 2222235

Rruga e Dibrës, Nr. 372, Tiranë (Shiko ku gjendet në hartë)

Rezervimet e Konsultave Ambulatore (e hënë - e premte) : 0800 28 28 (vetëm nga numër fiks) 00355 4 2349217

Kreu > Njoftime > Njoftime për vende të lira pune > Arkiva e Njoftimeve > Njoftim për disa vende të lira pune për Mjek

Njoftim për disa vende të lira pune për MjekNJOFTIM PËR PUNËSIMQendra Spitalore Universitare “Nënë Tereza” ka shpallur dhe publikuar në Buletinin e Njoftimeve Publike pranë Agjencisë së Prokurimit Publik konkurset për vendet e lira të punës në pozicionet:

 

  • Mjek Radioonkolog pranë Unitetit X-Knife Linac CT (Akseleratori), Shërbimi i Neurokirurgjisë, 1 (një) vend të lirë
  • Mjek Onkolog pranë Shërbimit të Onkologjisë, 4 (katër) vende të lira
  • Mjek Neurolog pranë Shërbimit të Neurologjisë, 3 (tre) vende të lira
  • Mjek Neuroreanimator Shërbimit të Neurologjisë, 1 (një) vend të lirë
  • Mjek Neuroradiolog pranë Repartit të Neuroradiologjisë, Shërbimi i Imazherisë, 1 (një) vend të lirë
  • Mjek Nefrolog pranë Klinikës së Hemodializës, Shërbimi i Nefrologjisë, 1 (një) vend të lirë

 

Kërkesat kualifikuese dhe kriteret e përgjithshme për kandidatët i gjeni të publikuara në Buletinin e Njoftimeve Publike, botim i Agjencisë së Prokurimit Publik, në linkun www.app.gov.alDREJTORIA E BURIMEVE NJERËZORE

Rezervo Konsultën Ambulatore Rezervo
Konsultën
Ambulatore
Na ndiqni në Facebook