Telefon : 00355 4 2349233

Urgjenca (për Tiranën) : 00355 4 2222235

Rruga e Dibrës, Nr. 372, Tiranë (Shiko ku gjendet në hartë)

Rezervimet e Konsultave Ambulatore (e hënë - e premte) : 0800 28 28 (vetëm nga numër fiks) 00355 4 2349217

Kreu > Lajme > Njësia Bashkiake nr.1 i bashkohet nismës “Dhuro gjak, shpëto jetë”

Njësia Bashkiake nr.1 i bashkohet nismës “Dhuro gjak, shpëto jetë”

Në mbështetje të pacientëve që vuajnë nga Talasemia punonjës të Njësisë Bashkiake nr.1 në Tiranë kanë dhuruar vullnetarisht gjak, gjatë aktivitetit sensibilizues “Dhuro gjak, shpëto një jetë”. Thirrjes për grumbullimin e sasive rezervë të gjakut me dhurime vullnetare, punonjësit e kësaj njësie bashkiake i janë përgjigjur pozitivisht.

 

Aktiviteti u zhvillua nga ora 10:00 deri në orën 16:00 të ditës së diel dhe përveç punonjësve të njësisë bashkiake morën pjesë edhe anëtarë të shoqatës së të sëmurëve me Talasemi. Gjaku i dhuruar do të përdoret për pacientët talasemikë të Qendrës Spitalore Universitare “Nënë Tereza”, Tiranë.Rezervo Konsultën Ambulatore Rezervo
Konsultën
Ambulatore
Na ndiqni në Facebook