Telefon : 00355 4 2349233

Urgjenca (për Tiranën) : 00355 4 2222235

Rruga e Dibrës, Nr. 372, Tiranë (Shiko ku gjendet në hartë)

Rezervimet e Konsultave Ambulatore (e hënë - e premte) : 0800 28 28 (vetëm nga numër fiks) 00355 4 2349217

Kreu > Lajme > Marrëveshje për Klinikën e Kardiokirurgjisë midis QSUT dhe QKUK

Marrëveshje për Klinikën e Kardiokirurgjisë midis QSUT dhe QKUK

U firmos marrëveshja ndërmjet Qendrës Spitalore Universitare “Nënë Tereza”, Tiranë dhe Qendrës Klinike Universitare të Kosovës, për klinikën e kardiokirurgjisë.

 

Mjekët e Tiranës do të kryejnë pjesën më të madhe të ndërhyrjeve kardiologjike në spitalin e Prishtinës për vitin në vazhdim dhe 2015.Rezervo Konsultën Ambulatore Rezervo
Konsultën
Ambulatore
Na ndiqni në Facebook