QSUT

Telefon : 00355 4 2349233

Urgjenca (për Tiranën) : 00355 4 2222235

Rruga e Dibrës, Nr. 372, Tiranë (Shiko ku gjendet në hartë)

Rezervimet e Konsultave Ambulatore (e hënë - e premte) : 0800 28 28 (vetëm nga numër fiks) 00355 4 2349217

Kreu > Njoftime > Njoftime për vende të lira pune > Arkiva e Njoftimeve > Laborant i lartë në Repartin e Mjekësisë Nukleare QSUT

Laborant i lartë në Repartin e Mjekësisë Nukleare QSUTNJOFTIM PËR PUNËSIMDrejtoria e QSUT njofton shpalljen e 1 (një) vendi të lirë në pozicionin “Laborant i lartë” në Repartin e Mjekësisë Nukleare QSUT.

 

Personat e interesuar duhet të dorëzojnë CV dhe dokumentet përkatëse sipas kritereve të mëposhtme:

 

Kritere:

 

  • Të ketë mbaruar arsimin e lartë në profilin “Laborant”
  • Të ketë liçencën e ushtrimit të profesionit
  • Të jetë i/e gatshëm për t’ju përgjigjur të tre turneve, sipas kontratës së punës
  • Të ketë aftësi të mira pune në grup
  • Të ketë aftësi të shkëlqyera komunikimi dhe informimi
  • Të ketë njohuritë bazë kompjuterike
  • Të njohë 1 (një) gjuhë të huaj (preferencë)

 

Aplikimet pranohen nga data 11.09.2014 deri më datë 18.09.2014.

 

Depozitimi i aplikimeve do të bëhet pranë zyrës së Marrëdhënieve me Median dhe Publikun në Drejtorinë e QSUT.

 

Të gjithë kandidatët fitues do të rivlerësohen në fund të kontratës 3 (tre) mujore për respektimin e etikës profesionale si dhe aftësitë tekniko profesionale të laborantit.DREJTORIA E BURIMEVE NJERËZORE

Rezervo Konsultën Ambulatore Rezervo
Konsultën
Ambulatore
Na ndiqni në Facebook