Telefon : 00355 4 2349233

Urgjenca (për Tiranën) : 00355 4 2222235

Rruga e Dibrës, Nr. 372, Tiranë (Shiko ku gjendet në hartë)

Rezervimet e Konsultave Ambulatore (e hënë - e premte) : 0800 28 28 (vetëm nga numër fiks) 00355 4 2349217

Kreu > Aktivitete > Kongresi i 3-të i Shoqatës Europiane | Aziatike te Kirurgjise Onkologjike

Kongresi i 3-të i Shoqatës Europiane | Aziatike te Kirurgjise Onkologjike

Gjatë 13-15 Tetor, zhvillohet në Tiranë, Kongresi i 3-të i Shoqatës Europiane | Aziatike te Kirurgjise Onkologjike, me temë “Inovacione dhe teknologji të reja në kirurgjinë onkologjike”. Një aktivitet shkencor me pjesëmarrje të studiuesve, mjekëve, profesionistëve nga shumë vende të botës për të ndarë të rejat më të fundit në onkologji. QSUT jo vetëm bashkëpunëtore në organizimin e këtij Kongresi por pret të prezantohet gjërësisht në të gjitha sesionet, nëpërmjet referimeve, artikujve shkencorë, për arritjet e deri sotme dhe sfidat e onkologjisë shqiptare


Rezervo Konsultën Ambulatore Rezervo
Konsultën
Ambulatore
Na ndiqni në Facebook