Telefon : 00355 4 2349233

Urgjenca (për Tiranën) : 00355 4 2222235

Rruga e Dibrës, Nr. 372, Tiranë (Shiko ku gjendet në hartë)

Rezervimet e Konsultave Ambulatore (e hënë - e premte) : 0800 28 28 (vetëm nga numër fiks) 00355 4 2349217

Kreu > Aktivitete > Konferenca e 4-t Ndërkombëtare e Shoqatës Shqiptare Hematologji Transfuzion

Konferenca e 4-t Ndërkombëtare e Shoqatës Shqiptare Hematologji Transfuzion

13 Mars, Konferenca e 4-t Ndërkombëtare e Shoqatës Shqiptare Hematologji Transfuzion “Transplanti i Palcës Kockore domosdoshmëri në Hematologji”


E enjte, 13 Mars, 2014 09:00-18:00


Vendi i organizimit

Hotel Rogner Europapark


Organizatori/Ofruesi

QSUT Shërbimi Hematologjisë, Transfuziologjisë dhe Onkohematologjisë, Shoqata Shqiptare Hematologji Transfuzion


Kategoria e pjesëmarrësve

  • Mjek hematolog të adultëve dhe pediatrisë
  • Infermier
  • Menaxher/Drejtor
  • Dentist
  • Farmacist

Të ftuar

  • Prof. Alva Weir, Universiteti i Tenesit, Memphis Tennessee USA
  • Hematologë nga Shqipëria dhe Kosova


Akreditimi

Konferenca është e akredituar nga Qendra Kombëtare e Edukimit në Vazhdim (QKEV)


Kontakt

E-mail: tatjanacaja@hotmail.com

Cel: +355 672025431


Rezervo Konsultën Ambulatore Rezervo
Konsultën
Ambulatore
Na ndiqni në Facebook