Telefon : 00355 4 2349233

Urgjenca (për Tiranën) : 00355 4 2222235

Rruga e Dibrës, Nr. 372, Tiranë (Shiko ku gjendet në hartë)

Rezervimet e Konsultave Ambulatore (e hënë - e premte) : 0800 28 28 (vetëm nga numër fiks) 00355 4 2349217

Kreu > Aktivitete > Konferenca e 10-të e Hematologjisë Shqiptare

Konferenca e 10-të e Hematologjisë Shqiptare

Shërbimi i Hematologjisë QSUT organizon “Konferencën e 10-të të Hematologjisë Shqiptare”.

 

Në kategorinë e pjesëmarrësve janë mjekë Hematologë, Hematologë Pediatër dhe Transfuziologë, si edhe Nefrologë, Anatomopatolog, mjekë të laboratorit klinik, Gjenetistë, Imunologë, Infeksionistë etj.

 

Ky aktivitet do të mbahet në datën 27 Nëntor 2015 në Hotel Tirana International. Ju mirëpresim!


Rezervo Konsultën Ambulatore Rezervo
Konsultën
Ambulatore
Na ndiqni në Facebook