Telefon : 00355 4 2349233

Urgjenca (për Tiranën) : 00355 4 2222235

Rruga e Dibrës, Nr. 372, Tiranë (Shiko ku gjendet në hartë)

Rezervimet e Konsultave Ambulatore (e hënë - e premte) : 0800 28 28 (vetëm nga numër fiks) 00355 4 2349217

Kreu > Lajme > Inagurohet Urgjenca e re Pediatrike në QSU-të

Inagurohet Urgjenca e re Pediatrike në QSU-të

Inagurohet urgjenca e re pediatrike në QSUT me më shumë hapësira dhe mundësi trajtimi në kushte dhe standarte bashkëkohore për pacientët e vegjël.

 

Një spital më miqesor me fëmijët, infrastrukturë moderne dhe e përshtatur për fëmijë.

 

Sistem triazhimi, korsi e shpejtë për emergjencat dhe sitem i ri elektronik për menaxhimin e rradhëve për pacientët.