Telefon : 00355 4 2349233

Urgjenca (për Tiranën) : 00355 4 2222235

Rruga e Dibrës, Nr. 372, Tiranë (Shiko ku gjendet në hartë)

Rezervimet e Konsultave Ambulatore (e hënë - e premte) : 0800 28 28 (vetëm nga numër fiks) 00355 4 2349217

Kreu > Aktivitete > E premte, 21 Mars 2014, Konferenca e Shoqatës së Toksikologëve Shqiptarë “ALBTOX”

E premte, 21 Mars 2014, Konferenca e Shoqatës së Toksikologëve Shqiptarë “ALBTOX”

Konferenca e Shoqatës së Toksikologëve Shqiptarë “ALBTOX”

“Trajtimi multidisiplinar i abuzimit me Drogat dhe Alkoolin”


Të dhëna mbi aktivitetin


21 Mars, Konferenca e Shoqatës së Toksikologëve Shqiptarë “ALBTOX”

“Trajtimi multidisiplinar i abuzimit me Drogat dhe Alkoolin”


E premte, 21 Mars, 2014

Regjistrimet do të fillojnë në orën 08:15


Vendi i organizimit

Hotel Tirana International


Organizatori/Ofruesi

QSUT Shërbimi i Toksikologjisë Klinike, Shoqata e Toksikologëve Shqiptarë “ALBTOX”


Të ftuar

Ekspertë vendas të shumë disiplinave dhe ekspertë të huaj nga EMCDDA dhe UNODC, Kosova dhe Maqedonia.


Akreditimi

Konferenca është e akredituar nga Qendra Kombëtare e Edukimit në Vazhdim (QKEV)

Numri i krediteve: 12Shefi i Shërbimit të Toksiokologjisë Klinike QSUT dhe Presidenti i Shoqatës “ALBTOX”

Prof.Ass. Zihni Sulaj


Rezervo Konsultën Ambulatore Rezervo
Konsultën
Ambulatore
Na ndiqni në Facebook