QSUT

Telefon : 00355 4 2349233

Urgjenca (për Tiranën) : 00355 4 2222235

Rruga e Dibrës, Nr. 372, Tiranë (Shiko ku gjendet në hartë)

Rezervimet e Konsultave Ambulatore (e hënë - e premte) : 0800 28 28 (vetëm nga numër fiks) 00355 4 2349217

Kreu > Aktivitete

Lufta Kundër Kancerit të Gjirit- “Dhuro flokë, fal shpresë”


Në përfundim të Tetorit Rozë, muajit të Ndërgjegjësimit në Luftën Kundër Kancerit të Gjirit në Spitalin Onkologjik në Qendrën Spitalore Universitare “Nënë Tereza” u dhuruan paruke për pacientet, të cilat janë duke luftuar kundër kësaj sëmundjeje

Tetori Rozë- Sensibilizim me gratë e Krrabës


Në kuadër të Tetorit Rozë, muajit të Ndërgjegjësimit në Luftën Kundër Kancerit të Gjirit Sektori Psiko-Social i Qendrës Spitalore Universitare “Nënë Tereza” në bashkëpunim me Gjysmëhënën Shqiptare, Bashkinë e Tiranës

Konferenca e 8-të e Europës Juglindore të Kemioterapisë dhe Infeksioneve


Mjekë infeksionistë, hematologë dhe dermatologë si edhe mikrobiologë dhe farmacistë të Qendrës Spitalore Universitare “Nënë Tereza” organizojnë Konferencën e 8-të të Europës Juglindore të Kemioterapisë dhe Infeksioneve

Tetori Rozë – Sensibilizim me pacientët e Spitalit Onkologjik


Në kuadër të Tetorit Rozë, muajit të Sensibilizimit në Luftën kundër Kancerit të Gjirit, në Spitalin Onkologjik në Qendrën Spitalore Universitare “Nënë Tereza”, stafi mjekësor dhe pacientët e këtij shërbimi në aleancën e tyre për të luftuar këtë sëmundje, kanë mbjellë lule

Të parandalosh është më mirë sesa të kurosh një sëmundje


Në kuadër të muajit të sensibilizimit në luftën kundër kancerit të gjirit, Qendra Spitalore Universitare “Nënë Tereza”, ka nisur një sërë aktivitetesh për të sensibilizuar gratë në parandalimin e sëmundjes së kancerit të gjirit

Kongresi i 3-të i Shoqatës Europiane | Aziatike te Kirurgjise Onkologjike


Gjatë 13-15 Tetor, zhvillohet në Tiranë, Kongresi i 3-të i Shoqatës Europiane | Aziatike te Kirurgjise Onkologjike, me temë “Inovacione dhe teknologji të reja në kirurgjinë onkologjike”…

Dekorim i Prof. Dr. Pajtim Lutaj me titullin “Mjeshtër i Madh”


Universiteti i Mjekësisë, Tiranë ka nderin të informojë se, më datë 04.02.2016, Presidenti i Republikës së Shqipërisë SHTZ. Bujar Nishani dekoroi me Titullin “Mjeshtër i Madh” Profesorin Pajtim Lutaj, me motivacionin: “Në vlerësim të kontributit të tij të shquar si mjek dhe profesor i njohur i oftalmologjisë, për përcjelljen e përvojës së pasur shkencore tek brezat e rinj, si dhe për humanizmin e spikatur në ushtrimin e detyrës së tij me pacientët”

Konferenca e 10-të e Hematologjisë Shqiptare


Shërbimi i Hematologjisë QSUT organizon “Konferencën e 10-të të Hematologjisë Shqiptare”…

06 Maj – Dita Botërore e Astmës


Gjithnjë e më tepër në ditët e sotme me dhjetëra studime flasin për një rritje të sëmundjeve alergjike në të gjithë botën dhe gjithnjë e më tepër po popullarizohet shprehja se kemi të bëjmë me një “Epidemi të Shekullit të XXI”.

24 Prill 2014, Konferenca Ndërkombëtare e Shëndetit Publik


24 Prill 2014, Konferenca Ndërkombëtare e Shëndetit Publik me temë: Sistemet e survejancës dhe të monitorimit në Shëndet Publik”

17 Prill – Dita Botërore e Hemofilisë


Hemofilia është një ç’rregullim i lindur i koagulimit me shpejtësi 1:10000 lindje. Hemofilia shkaktohet nga mungesa e faktorëve të koagulimit.

E premte, 21 Mars 2014, Konferenca e Shoqatës së Toksikologëve Shqiptarë “ALBTOX”


Konferenca e Shoqatës së Toksikologëve Shqiptarë “ALBTOX”
“Trajtimi multidisiplinar i abuzimit me Drogat dhe Alkoolin”

Rezervo Konsultën Ambulatore Rezervo
Konsultën
Ambulatore
Na ndiqni në Facebook