Telefon : 00355 4 2349233

Urgjenca (për Tiranën) : 00355 4 2222235

Rruga e Dibrës, Nr. 372, Tiranë (Shiko ku gjendet në hartë)

Rezervimet e Konsultave Ambulatore (e hënë - e premte) : 0800 28 28 (vetëm nga numër fiks) 00355 4 2349217

Kreu > Lajme > ABI Bank dhurata për pacientët e Pediatrisë

ABI Bank dhurata për pacientët e Pediatrisë

ABI Bank në bashkëpunim me Drejtorinë e QSU “Nënë Tereza” organizuan një aktivitet festiv me rastin e festave të fundvitit me fëmijët që po kurohen këto ditë në shërbimin e Pediatrisë. Stafi i kësaj banke, shpërndau dhurata për pacientët tanë të vegjël dhe mundësoi organizimin e disa lojrave të ndryshme me animatorë profesionistë. Lodrat e ndryshme që u dhuruan dhe çastet gazmore me animatorët, u mirëpritën nga pacientët e vegjël dhe prindërit e tyre. Duke iu uruar fëmijëve shërim të shpejtë dhe festa të gëzuara, stafi i ABI Bank premtoi se edhe në ardhmen do të vazhdojë bashkëpunimin me spitalin Pediatrik të QSUT, për aktivitete të tjera bamirësie dhe edukative.

 

Faleminderit ABI Bank.Rezervo Konsultën Ambulatore Rezervo
Konsultën
Ambulatore
Na ndiqni në Facebook